Home Despre noi

Despre noi

TRUS HoReCa Services a fost infiintata in 1993 si a reusit sa se dezvolte in domeniul HoReCa ajungand sa fie astazi printre principalii furnizori ai bransei, avand la baza o echipa tanara care in ultimii ani s-a specializat in dotari profesionale pentru baruri, restaurante si firme de catering.

Plaja produselor a cunoscut o crestere spectaculoasa de la an la an, reusind sa acopere cerinta de pe piata. Mai mult decat atat, firma Trus HoReCa Services, vine in intampinarea clientilor sai cu produse inovative, diferentiidu-se astfel, de orice alta firma de profil de pe piata romaneasca.

Oferim clientilor nostri cele mai bune echipamente, servicii si training pentru a beneficia pe deplin de calitate si design modern. Astfel, proiectam cu eficienta locatia dumneavoastra, o mobilam cu bun gust si calitate, o inzestram cu cele mai moderne si calitative aparate automate profesionale si apoi efectuam training pentru utilizatorii aparatelor si service cu promptitudine.

Tot ce va doriti de la un furnizor, puteti gasi la noi! Partenerii nostri de afaceri, devin si prietenii nostri deoarece pe langa produsele de calitate, noi oferim si servicii post-vanzare si mai ales training cu ajutorul celor mai buni si specializati tehnicieni.

Suntem cu totul dedicati sloganului nostru: Profesionistii pentru profesionisti!